måndag, december 29, 2014

fredag, december 26, 2014

tisdag, december 23, 2014

Socialdemokraterna flyttar till Bro

Hit till korsningen mellan Köpmanvägen och Lantmätarvägen flyttar Socialdemokraterna. Nya besöksadressen blir Köpmanvägen 5.


Köpmanvägen 5 i Bro, Nya Högkvarteret

onsdag, december 17, 2014

Vinter?


Nu ser det ut som vinter i Tibble

tisdag, december 16, 2014

Upprörande att än en gång avslöjas polisen för att föra olagliga register.

Nu är det dags att göra något åt polisen. Gång på gång har det avslöjats att polisen för hemliga, olagliga register över oss medborgare. Nu senast kan läsas i såväl DN som SvD om hur brottsutsatta kvinnor registreras.
Varför? En krystad förklaring är att de skall skyddas, men ingen kan säga hur. Nej, anledningen till registren är inställningar inom polisen som inte tål dagens ljus. Detta är ju inte det första som avslöjats. Senaste året har bl.a. register över romer, personer som agerat i asylärenden och registrering av religion avslöjats.
Märkligt hur polisen ljuger för att sanningen inte skall komma ut. Först har man inget register, sedan säger man att man har tillstånd, sedan ändrar man sig till att man tidigare har haft tillstånd och nu visar det sig att man aldrig haft tillstånd att föra register över dessa brottsoffer.

Jag är orolig över hur registren kan komma att användas, om Sverige i en framtid får en regering med annan inställning än den nuvarande. Sverigedemokraterna föreslår redan nu, att nationalitet på föräldrar till brottslingar skall registreras.
Finns det en dold agenda?

onsdag, december 03, 2014

Alliansen leker med elden.

De säger att de inte är rasister, de säger att de inte är nazister och de säger att de månar om det svenska. Jag tänker givetvis på Sverigedemokraterna, ett parti med ett nazistiskt förflutet och en främlingsfientlig agenda.
Att skapa kaos i politiken och samhället har alltid varit en strategi bland nazister och fascister. Ur politiskt kaos kommer kravet på en stark styrning. Det är då den starka ledaren träder fram, de demokratiska systemen sviktar och vissa grupper pekas ut som syndabockar i samhället. Historien har lärt oss.

Vi måste till varje pris undvika den negativa utvecklingen. Vi måste inse vilken strategi Sverigedemokraterna har. De har nu visat att de överger sina vallöften om bättre äldreomsorg, a-kassa, sjukvård och sänkt pensionärsskatt. Att fälla regeringen och skapa kaos är viktigare.

Att Alliansen spelar med är förutsättningen för att Sverigedemokraterna har denna möjlighet. I stället för att partierna gör upp med Socialdemokraterna och Miljöpartiet vägrar man tjurskalligt alla former av förhandlingar och kompromisser.
Man leker med elden. För att undvika en katastrof är det dags att samarbeta. Politik är inte en tävling. Politik är att skapa förändring. I vårt fall förändring mot ett bättre samhälle. Ett samhälle för alla.

Länkar: DN1, DN2, DN3, SvD1, SvD2, AB, Expressen

tisdag, december 02, 2014


Utemiljön vid Brohuset blir klar till våren