fredag, september 26, 2014

Mittensamverkan borgar för socialdemokraterna i kommunledningen.

kommunens hemsida kan i dag läsas att trots det besvärliga valresultatet kommer  kommunen att få en stabil politisk ledning. Fyra partier i "mitten", S, MP, KD och C kommer att samverka för kommuninvånarnas bästa.

Detta kommer att innebära en stabil politik såsom en "genomsnittsväljare" gett uttryck för i valet. Förmodligen blir det inga "återställare" utan fattade beslut står fast. Det kommer inte att ske några drastiska förändringar, men det bör finnas utrymme för korrigeringar.

Jag antar att arbetet med att få igång byggandet på Ringvägen och Gamla IP i Kungsängen samt söder om stationen i Bro kommer att prioriteras. Hyresrätterna känns självklara i dessa centrala lägen. Gärna med Seniorboenden och Trygghetsboenden insprängda.

Jag vet egentligen inte mer än vad som står i pressmeddelandet, men förutsätter att det är den pragmatiska politiken som kommer att vara rådande i Upplands-Bro de kommande fyra åren. Kommuninvånarna är att gratulera och politikerna, som kommit överens så snabbt efter valet, bör hedras.

Inga kommentarer: