torsdag, november 02, 2006

Darrar det i alliansen?

Gårdagens kommunfullmäktige ajournerades efter en timmes debatt. Se gärna debatten på Kommunens hemsida , gå vidare på "repriser" och "kommunfullmäktige 06-11-01". Mötet fortsätter onsdag 8 november kl 18.30 i kommunhuset. Det var moderaternas Irene Seth som begärde att besluten skulle uppskjutas för att få tid för nya överläggningar. Vi socialdemokrater ger de borgerliga partierna ytterligare en chans. Vi vet ju att det inom alliansens led finns de som inte vill vara beroende av sverigedemokraten Mikael Höglunds stöd, särskilt efter gårdagens intervju i TV4:s nyhetsmorgon. Se gärna intervjun! På på Nyhetsmorgons sida går man vidare till "Se inslag från lokal-TV", därefter "Stockholm" och till sist "Nyhetsmorgon Stockholm (2006-11-01)".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hans

Det hela börjar bli skrattretande. En fråga, är det så att det för närvarande inte finns någon kommunstyrelse och kommunalråd, eller forstätter den gamla tills nytt är utsett?

Hans Bergström sa...

Kommunstyrelse och kommunalråd behöver inte väljas förrän vid årsskiftet. Jag har inte kollat vilket beslutet var i novermer 2002, men troligtvis valdes dessa fram tills nya väljs efter valet 2006. De gamla fungerar fortfarande.

Kommunfullmäktige har emellertid ingen ordförande, men då säger lagen att ålderspresidenten fungerar som sådan.

Hans